پاتاق نیوز

وبسایت خبری تحلیلی

پاتاق نیوز

وبسایت خبری تحلیلی

پاتاق نیوز
تبلیغات

به گزارش "پاتاق نیوز" رضا رحیمی امروز در کارگروه پایش و ساماندهی گندم، آرد و نان استان با یادآوری ارتباط مستقیم نان با سلامت جامعه بر لزوم برخورد با واحد‌های خبازی متخلف تاکید کرد.


وی با اشاره به آمار بالای سرطان در جامعه گفت:: گسترش بیماری‌ها در بین مردم ناشی از استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز در مواد غذایی است و به همین علت نهاد‌های نظارتی و اتحادیه نانوایی‌ها باید بر نحوه تولید و تهیه مواد غذایی نظارت داشته باشند.
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری استفاده از جوش شیرین و بلانکیت در پخت نان را غیر مجاز دانست و تصریح کرد: نانوایی‌هایی که برای پخت از مواد غیر مجاز استفاده می‌کنند سهمیه آن‌ها قطع خواهد شد.
رحیمی با بیان اینکه هم اکنون در نانوایی‌ها از بلانکیت که یک سم است برای تخمیر سریعتر خمیراستفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: باید برای حفظ سلامتی مردم استفاده از این ماده سمی در نان ممنوع شود.
وی یادآور شد: باید این آگاهی به مردم داده شود که روشن بودن رنگ نان دلیل بر کیفیت بالای نان نیست و نان هرچه تیره‌تر باشد مرغوب‌تر است.
این مقام مسئول در ادامه گفت: سبوس گندم دارای خواص غذایی بسیار خوبی است و نقش موثری در حفظ سلامت مردم دارد که باید با خود گندم آسیاب شود، ولی متأسفانه برخی از نانوایی‌ها این ماده را هنگام پخت نان به خمیر اضافه می‌کنند که زیان آور است.
رحیمی همچنین در خصوص استفاده از نایلون برای حمل نان هشدار داد و گفت: مردم باید به استفاده ازکیسه‌های پارچه‌ای غیر پلیمری تشویق شوند و آن‌ها را از مضرات کیسه‌های پلاستیکی برای حمل نان آگاه کرد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی